Intro

Onderwijsresultaten

Als je bezig bent met het zoeken naar een toekomstige middelbare school, dan kom je al gauw uit op de website Scholen op de kaart. Ook het MLA is hierop te vinden. Je kunt op site Scholen op de kaart uitgebreid lezen over ons profiel, onze bedrijfsvoering, waardering en onze resultaten.

Klik hier en lees over onze havo/vwo/gymnasium deelschool aan de Pieter de Hoochstraat.
Klik hier en vind alles over onze mavo-deelschool aan de Van Ostadestraat

Schoolgids 2017 - 2018

Klik hier voor de schoolgids als download.

Schoolplan

Schoolondersteuningsplan

Binnen het Montessorionderwijs stellen wij de leerling centraal. Alle medewerkers daar omheen, van docent tot schoolleiders, zijn er om de ontwikkeling van leerlingen zo goed mogelijk te stimuleren en te ondersteunen. Om dit goed te doen, is het beschrijven van de begeleiding en zorg op school noodzakelijk. Hierover lees je alles in het School ondersteuningsplan (SZOP). Je kunt het School ondersteuningsplan hier downloaden.